У Чернігові готуються до Дня Конституції України та Дня молоді

У Чернігові готуються до Дня Конституції України та Дня молоді

16.06.16 16:05 0 587
В Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови Ольги Хоніч відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в місті заходів до Дня Конституції України та Дня молоді. У засіданні взяли участь представники Департаментів культури й інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, відділів та управлінь міськради, комунальних підприємств, правоохоронних органів.

Як повідомив начальник управління культури міської ради Юрій Ткач, всі основні заходи відзначатимуться в період з 24 по 28 червня в рамках мультифестивалю «CherVen». За попереднім планом в Центральному парку культури і відпочинку на відкритій сцені пройде концертна програма за участю творчих колективів, інтелектуальні та веселі конкурси. Заходи відбудуться також і в Міському палаці культури, де вже за традицією пройде Міжнародний фестиваль молодіжного гумору «Хрущ-2016».

Основний урочистий захід до Дня Конституції України відбудеться 24 червня о 15 годині. Про це повідомили представники облдержадміністрації. У обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбудеться святковий концерт та нагородження Почесними грамотами і Подяками за участю керівництва області та міста. Під час проведення урочистостей будуть покладені квіти до меморіальних стел Героям Небесної Сотні та військовослужбовцям Чернігівщини, загиблим в зоні антитерористичної операції на сході України, пам'ятника Т. Г. Шевченку та до Каменю борцям за волю та незалежність України.

Детальний план заходів буде опубліковано на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради пізніше.

Під час обговорення члени організаційного комітету висловили свої пропозиції щодо проведення цього свята.

Ольга Хоніч закликала усіх відповідальних осіб, причетних до організації свята, злагоджено і відповідально організувати роботу та провести загальноміські заходи на належному рівні.

Прес-служба міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині у ...

КОМЕНТАРІ