Житомирщина: сергій Машковський з робочим візитом перебуває у Хмельницькій області.

Житомирщина: сергій Машковський з робочим візитом перебуває у Хмельницькій області.

16.06.16 14:28 0 529
15 червня, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський перебуває із робочою поїздкою на Понiнкiвськiй картонно-паперовiй фабрицi Хмельницькoї області.

У рамках візиту керівник області разом із екологами областi, представниками санітарно-епідеміологічної служби, керiвництвом Баранiвського району та керівництвом підприємства оглянули очисні споруди Понінківської фабрики.

Також голова ОДА перевipив стан річки Хомора у смт Першотравенськ Баранівського району та на межі Житомирської i Хмельницької областей. Зараз стан piчки набагато кращий, адже розпочався процес самовiдновлення.

Сергій Машковський наголосив, що зараз першочерговим є припинення накопичення шкідливих речовин у річках та лiквiдацiя наслiдкiв забруднення.

Cторони під час круглого столу відпрацьовують спільні варіанти вирішення проблеми стосовно екологічної ситуації, що склалася із забрудненням річок. Зокрема, визначають перелік заходів щодо ліквідації забруднення річки Хомора та попередження забруднення басейну річки Случ.

— «Нixто не приїхав сюди зупиняти роботу пiдприємства. Ми розумiємо, що це податки та робочi мiсця. Але належна робота очисних споруд – це вашi зобов'язання. Ми пересвiдчилися, що вода стала чистiшою. Ви зробили велику роботу щодо належного функцiонування очисних споруд. Одне з основних питань, що нас турбує – лiквiдацiя наслiдкiв забруднення води», – наголосив голова ОДА Сергiй Машковський пiд час розмови з керiвництвом фабрики.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: на ...
Наступна новина: На Вінниччині відбулась ...

КОМЕНТАРІ