Тернопільщина зацікавлена у співпраці з компанією «ITW Systemsp»

Тернопільщина зацікавлена у співпраці з компанією «ITW Systemsp»

16.06.16 12:36 0 670
Про влаштування енергоефективних систем зовнішнього освітлення в області йшлося під час робочої зустрічі голови облдержадміністрації Степана Барни з представниками компанії «ITW Systemsp».

Як повідомили в управлінні розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження облдержадміністрації, «ITW Systemsp» спеціалізується на розробці та впровадженні комплексних проектних рішень у сфері енергоефективного світлодіодного освітлення для промислового, комерційного та муніципального секторів.

Головний офіс компанії розташований в США, представництва - в Німеччині, Польщі, Словаччини, Естонії. Розробка і виробництво світлодіодного обладнання розташовані і в Україні.

На нараді визначили шляхи співпраці з підприємствами області та органами місцевого самоврядування у розробці та реалізації енергозберігаючих проектів.

«Ми зацікавлені у реалізації проектів у сфері енергоефективності та енергозбереження, - наголосив Степан Барна. – Тому, надіюся, підприємствам краю вдасться налагодити тісну співпрацю з «ITW Systemsp»»

Також у нараді взяли участь Василь Ясіновський, начальник управління розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження облдержадміністрації, Микола Михальський, заступник начальника управління розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження облдержадміністрації, Олександр Королюк, начальник відділу архітектури та містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найкращі пілоти ...
Наступна новина: Депутати відвідали школи ...

КОМЕНТАРІ