На Тернопіллі у Копичинцях запрацювала поліцейська станція

На Тернопіллі у Копичинцях запрацювала поліцейська станція

16.06.16 13:42 0 534
Поліцейську станцію 15 червня відкрили у місті Копичинці Гусятинського району. Це вже дев'ята поліцейська станція за рахунком, що була відкрита на теренах області. Вона обслуговуватиме місто Копичинці, а також 10 прилеглих населених пунктів.

У рамках робочої поїздки у відкритті взяв участь голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Очільник області звернувся до стражів порядку з настановою сумлінно виконувати покладені на них обов'язки й вчасно надавати допомогу всім, хто її потребує.

«Головне завдання реформ – максимально наблизити послуги до жителів області, — переконаний Степан Барна. — У кожній об'єднаній територіальній громаді повинна функціонувати не лише поліцейська станція, а й Центр надання адміністративних послуг, місцева пожежна частина та фельдшерсько-акушерський пункт».

Громадський спокій в Копичинцях та сусідніх населених пунктах забезпечуватимуть шестеро поліцейських. Цілодобово чергуватимуть троє. Нагадаємо, місцем дислокації став штаб виправної колонії, де є необхідні умови — їдальня, санвузол, тощо.

«Відтепер поліцейські зможуть оперативно реагувати на звернення усіх громадян, — підсумував радник Голови Національної поліції України – т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол. — Якщо раніше чергові прибували сюди з Гусятина, тепер вони вже тут, на місці».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ