Рівненська область: рятувальниками у складі «Мобільно-консультаційного пункту» завітали до дитячого будинку сімейного типу

Рівненська область: рятувальниками у складі «Мобільно-консультаційного пункту» завітали до дитячого будинку сімейного типу

16.06.16 16:36 0 643
15 червня рятувальники спільно з працівниками Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з метою проведення профілактично-роз’яснювальної роботи з питань пожежної безпеки, безпеки життєдіяльності та прищеплення прагнення до здорового способу життя, завітали до дітей та їхніх батьків вихователів дитячого будинку сімейного типу, що в селі Олександрія Рівненського району.

Співробітники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій провели профілактичне заняття на тему: «Безпечні канікули», у ході якого розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу, про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, про правила поведінки на водоймах під час літнього відпочинку.

Спілкування дітлахів з рятувальниками пройшло цікаво і змістовно. Адже розмова спрямовувалася на свідоме сприйняття інформації й оволодіння практичними навичками реагування на пожежі та надзвичайні події, а також які першочергові дії необхідно здійснювати у разі їх виникнення.

Як зазначив начальник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук: «Попередження дітей про можливу небезпеку, навчання їх першочерговим діям у випадку пожеж та надзвичайних пригод – це одне із першочергових завдань рятувальників області під час літнього періоду. Адже діти – це наше майбутнє, тому наша Служба докладатиме максимум зусиль, аби літній відпочинок дітей пройшов без прикрих пригод».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: У Вінниці встановили ...

КОМЕНТАРІ