Стан розгляду запитів на інформацію в органах прокуратури Рівненської області за 5 місяців 2016 року

Стан розгляду запитів на інформацію в органах прокуратури Рівненської області за 5 місяців 2016 року

16.06.16 10:46 0 544
До органів прокуратури Рівненської області упродовж січня-травня 2016 року надійшло 63 запити у відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з яких органами прокуратури розглянуто 56.

Надано інформацію на 39 інформаційних запитів; 15 запитувачам роз'яснено норми Закону України «Про доступ до публічної інформації», відмовлено у наданні інформації на 2 запити; 7 запитів скеровано за належністю для організації розгляду належним розпорядникам інформації.

Найбільшу кількість запитів (45) розглянуто апаратом прокуратури області. До Рівненської місцевої прокуратури надійшло 10 запитів, по 2 до Здолбунівської Дубенської та Сарненської місцевих прокуратур.

Найчастіше запитувалась інформація з кадрових питань (18 запитів), зокрема, запитувачі цікавились деклараціями та автобіографічними даними керівництва прокуратури області та новопризначених керівників місцевих прокуратур, з питань досудового розслідування кримінальних проваджень, які викликали суспільний резонанс та підвищену увагу громадськості (18 запитів).

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів

прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ