На Вінничині у Козятинському районі вже відремонтовано понад 2800 кв. м доріг загального користування (+фото)

На Вінничині у Козятинському районі вже відремонтовано понад 2800 кв. м доріг загального користування (+фото)

16.06.16 16:22 0 611
На Козятинщині активно проходять ремонтні роботи доріг. Реалізується комплексна програма ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Козятинського району на 2016-2020 рр. На Козятинщині відремонтовано понад 2800 кв. м доріг загального користування місцевого значення і 31.140 кв. м комунальних доріг. За ініціативи районної влади, Бродецького селищного голови та місцевих депутатів на умовах співфінансування проведено поточний ремонт дороги в селищі Бродецьке (дана ділянка дороги, що знаходиться на в'їзді в селище Бродецьке з траси Вінниця-Житомир, не ремонтувалась більше 10 років). Розпочато ремонтні роботи комунальних доріг в с.Перемога, с.Михайлин, с.Махаринці, с.Махнівка, с.Вовчинець, с.Безіменне.

Зараз пріоритетним напрямком визначено відновлення дороги Білопілля – Вівсяники. За 2 тижні освоєно близько 300 тис. грн., якісно кладеться асфальт шаром у 8 см, суворо контролюється якість робіт та використання матеріалів (через електронні ваги проходить кожна завантажена машина).

Активно долучаються й керівники агроформувань: мати пристойні дороги не тільки необхідно але й зручно. Посилено увагу до великовагових машин: на дорогах району перевірятимуть, щоб важковаговики не перевищували норм перевезення, адже в погоні за тимчасовою вигодою підприємці забувають про шкоду, яку наносять дорогам.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові готуються до ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ