В Житомирській області досвідом селекції та органічного виробництва ділились у Баранівському районі

В Житомирській області досвідом селекції та органічного виробництва ділились у Баранівському районі

17.06.16 19:05 0 561
У Баранівському районі 15 червня на базі ТОВ «Органік Мілк» пройшов міжнародний семінар «Застосування сучасних технологій селекції в тваринництві».

Участь у семінарі взяли заступник начальника департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України Володимир Пищолка та начальник управління агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації Руслан Кирилюк.

Під час зустрічі керівники підприємств «Impuls» з Чеської Республіки, ПП «Галекс-Агро», ТОВ «Органік Мілк» ділились досвідом роботи та результатами виробництва органічної продукції.

Про те, як розвиваються чеські селекційні господарства, детально розповів консультант кооперативу тваринників «Impuls» Марек Бйелка. А заступник директора Чеськоморавського підприємства Тваринників Петр Урбан поділився досвідом, як контролюють виробництво якісного молока в Чеській республіці.

Директор ТОВ «Органік Мілк» Олена Стретович звернула увагу учасників семінару, що її компанія почала першою здійснювати свою діяльність на вітчизняному ринку органічної продукції. На сьогоднішній день ТОВ « Органік Мілк»– завод з переробки органічного молока власного виробництва, потужністю 30 тон на добу, який поєднує в собі традиції поколінь у сфері виробництва, новітні технології та європейський досвід. Учасники заходу мали можливість продегустувати органічну молочну продукцію.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у Ланівцях ...
Наступна новина: У травні через Вінницьку ...

КОМЕНТАРІ