В Луцьку відбулась зустріч робочої групи проекту "COMUS"

В Луцьку відбулась зустріч робочої групи проекту "COMUS"

17.06.16 12:24 0 659
15 червня 2016 р. відбулася зустріч Робочої групи проекту «Урбаністичні стратегії в історичних містах, скеровані громадами” (COMUS) у місті Луцьку з групою громадських активістів, що опікуються проблемами культурної та історичної спадщини.

В зустрічі взяли участь проектний керівник COMUS в Україні Олександр Буценко, проектний менеджер у Луцьку Тетяна Гнатів, національний координатор проекту COMUS Валентина Дем'ян, члени робочої групи та місцевої групи зацікавлених сторін.

Під час зустрічі були порушені проблемні питання у сфері збереження культурної спадщини, розглянуті шляхи досягнення спільного бачення на пропоновані проектні ідеї та ініціативи. Учасники зустрічі наголосили на бажанні та необхідності ведення діалогу різних груп місцевої громади при формуванні стратегічних планів.

Довідка:

Проект COMUS – спільний проект Ради Європи та Європейського Союзу, реалізується одночасно в 6 країнах: Україна, Грузія, Молдова, Вірменія, Азербайджан, Білорусь.

Проект передбачає комплексну взаємодію органів влади усіх рівнів і місцевих громад задля покращення міського середовища, спрямований на розробку інноваційних моделей міського планування, що сприяють розв'язанню практичних проблем в історичних містах.

Управління культури

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: з 1 серпня 2016 ...
Наступна новина: Триває Чемпіонат Луцька з ...

КОМЕНТАРІ