В Луцьку працівники відділу ДАБК виявили факти порушення законодавства при виконанні будівельних робіт

В Луцьку працівники відділу ДАБК виявили факти порушення законодавства при виконанні будівельних робіт

17.06.16 09:08 0 587
Відділом державного архітектурно-будівельного контролю з 2 червня до 8 червня була проведена перевірка дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил на об'єкті будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. Ковельській, 29-31 в м. Луцьку (житловий комплекс "Луцька рів'єра"). За результатами проведеної перевірки виявлено порушення вимог містобудівного законодавства, у зв'язку із чим порушників було притягнуто до відповідальності (накладений штраф у сумі 29 500 грн) та зобов'язано усунути виявлені порушення.

В ході ще однієї перевірки, що була проведена з 30 травня до 3 червня, встановлено факт виконання фізичною особою-підприємцем Климюком С.В. реконструкції тимчасової споруди під кафе по вул.Конякіна, 37а без реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт, чим порушено вимоги ЗУ “Про регулювання містобудівної діяльності”. У зв'язку з цим, відділом винесена постанова, якою на ФОП Климюка С.В. накладений штраф у сумі 52 200 грн.

Також постановою Луцького міськрайонного суду Волинської області від 10 червня 2016 року фізичній особі-підприємцю Данько О.Г. відмовлено у задоволенні його позову до відділу ДАБК про скасування постанови щодо накладення на нього штрафу у сумі 49608 грн та припису за самочинне будівництво кафе по вул. Героїв УПА, 1а.

На цей час до суду було оскаржено сім постанов про притягнення винних осіб до відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, три з яких суд залишив без змін, відмовивши у задоволені позовних вимог у повному обсязі, інші – ще перебувають на розгляді у суді.

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16 червня у Тернополі ...
Наступна новина: Чернігів: Для лікування ...

КОМЕНТАРІ