Чернігів: Відновлено рух автотранспорту на перехресті проспекту Миру з вулицями Козацькою та Героїв Чорнобиля. Рух тролейбусів поновиться за 10 днів

Чернігів: Відновлено рух автотранспорту на перехресті проспекту Миру з вулицями Козацькою та Героїв Чорнобиля. Рух тролейбусів поновиться за 10 днів

17.06.16 11:22 0 562
З 15 червня перехрестя проспекту Миру з вулицями Козацькою та Героїв Чорнобиля в Чернігові після чотириденного перекриття повністю відкрите для проїзду автомобільного транспорту.

Про це повідомили в Управлінні транспорту та зв'язку Чернігівської міської ради.

Будівельні роботи на цьому перехресті ведуться згідно графіка. Там здійснений демонтаж обладнання контактної мережі тролейбусної лінії та розпочався монтаж нової. На завершення її монтажу і підключення передбачено 10 днів.

Обладнання, яке монтується, наразі без напруги. Безпеці автомобілістів, які проїжджають перехрестя, роботи не загрожують.

У зв'язку з будівельними роботами до кінця наступного тижня зберігатися зміни в тролейбусній мережі міста. А саме:

Тролейбусний маршрут №10 тимчасово замінений аналогічним автобусним маршрутом №10-А. На ньому працює 9 автобусів.

Тролейбусний маршрут №4 працює за скороченим маршрутом: від підприємства «Хімволокно» до площі Дружби Народів. На лінії 7-8 тролейбусів.

Тролейбусні маршрути №2 та №3 на цей період скасовані. Замість них для перевезення пасажирів від ЗАЗу до центру міста тимчасово запроваджений автобусний маршрут №4-А. Працюють 8 автобусів.

Для забезпечення автобусних перевезень у районі ремонтних робіт на весь їх період зняті автобуси з маршрутів 38 і 39. Натомість у ці дні тимчасово відновлений тролейбусний маршрут №9 та посилений додатковими тролейбусами маршрут №1.

Результатом будівельних робіт має стати запровадження в м. Чернігові нового тролейбусного маршруту - №11, який проходитиме по вул. Козацькій.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Фото Юрія Павленка (газета "Чернігівські відомості")
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі заборонили ...
Наступна новина: В Луцьку працівники ...

КОМЕНТАРІ