Медсправка в басейн: як отримати?

Медсправка в басейн: як отримати?

17.06.16 00:10 0 5238

Сьогодні для відвідування басейну потрібно оформити медичну довідку. На відміну від державних медустанов, де вам доведеться вистояти довгі черги і відчути на собі всі «принади» бюрократичної системи, на сайті medoi.ru/spravka-v-bassejn.html ви можете замовити всі необхідні документи і отримати їх максимально оперативно.

Ні для кого не секрет що головною проблемою сучасного суспільства є гіподинамія. Технологічний прогрес має зворотну сторону медалі - ми мало рухаємося, годинами знаходимося в одному і тому ж положенні, не відчуваємо фізичних навантажень. В результаті, страждають наші м'язи і опорно-руховий апарат.

Яка довідка потрібна в басейн?

Медсправка в басейн - це важливий і необхідний документ, адже без неї вас просто не допустять до води. Рух - це життя, і з цим твердженням важко не погодитися. Саме тому все більше і більше людей прагне до збільшення фізичної активності. Хтось записується в тренажерні зали, ну а комусь ближче плавання. Фактично медична довідка підтверджує те, що ви не страждаєте соціально небезпечними захворюваннями, і для вас відсутні протипоказання.

Як отримати медичну довідку для відвідування басейну?

Найпростішим способом оформити медичну довідку форми 082 / о є відвідування приватного медичного центру. Адже в такому випадку ви економите не тільки час, а й нерви. Звичайно, довідка для басейну може бути оформлена і в державній поліклініці за місцем проживання. Однак далеко не завжди людина проживає територіально близько до медичної установи, до якої вона «прикріплена». Та й численні мінуси державних поліклінік нерідко відлякують.

Саме тому багато хто, кому потрібна медична довідка в басейн, відправляються в приватні центри. Для того, щоб отримати цей документ, вам достатньо надати паспорт або будь-який інший документ, що підтверджує особу. На наступному етапі вас оглянуть дерматовенеролог, гінеколог (для жінок) і терапевт. Якщо все в порядку, довідка 082 буде оформлена протягом декількох десятків хвилин.

До слова, представлений документ діє протягом шести місяців. Тому ви зможете безперешкодно користуватися басейном пів року. Потім процедуру доведеться повторити.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Домашній затишок ...

КОМЕНТАРІ