Домашній затишок починається з одягу для дому

Домашній затишок починається з одягу для дому

17.06.16 01:02 0 898

Трикотаж вже багато років справедливо вважається кращим на ринку одягу для дому. Поєднання зручності, краси, ціни і якості - головні достоїнства, які українці цінують в товарах, і вітчизняні виробники повністю виправдовують їх очікування. Інтернет-магазин hlopok.ua представляє Вашій увазі широкий асортимент трикотажного одягу для дому та відпочинку.

Чому одяг з трикотажу так полюбилася покупцям?

Відповідь проста. Вдома чоловіки і жінки хочуть відчувати себе комфортно. М'які еластичні тканини, приємні для тіла і які не сковують рухів, допомагають людині розслабитися, по-справжньому занурившись в тепло домашнього затишку. Але переваги домашнього трикотажу не обмежується тільки зручністю.

Сучасні моделі підкреслюють те, що вдома чоловік трансформується, знімає з себе маску робочої строгості і напруженості, стає самим собою. Удома він носить те, що йому приємне. Відсутність робочої форми або суворого дрес-коду дає можливість продемонструвати свої риси характеру або ставлення до чогось конкретного. А головне - сучасний домашній одяг не тільки зручний, але і красивий!

Халат

Одним із найпопулярніших серед домашнього одягу є халат. Це - унікальний по своїй універсальності одяг. Звичайно, він не підходить для офісу, міських і заміських прогулянок, але для дому та відпочинку, коли потрібно розслабитися і прийняти оздоровчі процедури, цей одяг незамінний.

Образ жінки в халаті у багатьох асоціюється з домогосподаркою. Але ж домогосподарки різні бувають. І халати у них теж різні. Шовковий халатик зробить яскравою, привабливою і сексуальною як молоду, так і зрілу жінку. Тонкий віскозний - підкреслить красу фігури. У трикотажному халаті з яскравим принтом господині буде набагато веселіше справлятися зі звичними побутовими клопотами. Махровий халат незамінний після душу, ванної, СПА-процедур. Велюровий - зручний і красивий. У ньому не холодно взимку і комфортно в період міжсезоння.

Перевагу чоловічому халату перед іншим домашнім одягом найчастіше віддають ті представники сильної статі, які відносяться до себе і свого дому з особливою повагою. У махровому халаті будь-який чоловік буде відчувати себе оповитим теплом домашнього затишку.

Халат - це прекрасний подарунок як жінкам, так і чоловікам. Особливість цього презенту в тому, що його доречно дарувати тільки найближчим людям: членам сім'ї, родичам, найкращим друзям.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Медсправка в басейн: як ...
Наступна новина: На Вінничині прокуратурою ...

КОМЕНТАРІ