Що таке вбудовані меблі?

Що таке вбудовані меблі?

21.06.16 10:30 0 957

Сучасне розуміння вбудованих меблів з'явилося порівняно недавно. Раніше меблі вбудовували самі майстри - умільці у себе в квартирах (антресолі, комори, гардеробні і т. д.), природно, якість збірки залишала бажати кращого.

Зараз в цілому картина змінилася. Вбудовані меблі почали пропонувати практично всі фабрики з виробництва меблів на замовлення.

Зараз можливо «вбудувати» практично будь-які меблі від шаф купе, до вбиралень і прихожих. І якість збірки стала професійною. Наприклад, щоб відрізнити вбудовану шафу купе від окремої, часто треба відкрити двері, щоб побачити всередині шафи її стіни, підлогу і стелю.

Конструкція таких меблів має на увазі відсутність в ній зовнішніх деталей (бічних, стелі, підлоги). Вони або зовсім відсутні, або замість них встановлюють фальш-панелі (шириною 10 см). В цьому випадку при закритих дверях видно торці цих панелей, створюючи ілюзію того, що тут є: стеля, підлога і бічні панелі.

Переважна більшість шаф купе за індивідуальними розмірами робляться саме вбудованими. Це дозволяє не тільки знизити ціну і без того дорогих виробів з дверима купе (алюмінієві двері купе коштують значно дорожче ніж їх розпашні «побратими»), але і роблять сам виріб практично монолітним зі стінами. Без зазорів і щілин між елементами конструкції і стінами, стелею, шафа більш гармонічно вписується в приміщення. До речі, в Києві придбати шафи купе ви можете в інтернет-магазині: https://mebel.net.ua/shkafy-kupe/.

За рахунок можливості установки дзеркальних дверей купе в розпір між підлогою та стелею можна отримати дзеркальну "стіну" на всю висоту приміщення. Також можна використовувати двері з фотодруком - якийсь аналог фотошпалер.

Збірка вбудованих меблів пов'язана з підгонкою деталей за місцем через кривизну стін, стелі, підлоги, кутів відмінних від 90 0. Тут потрібні особливі навички і досвід. В ідеалі всі вузли і стикування не повинні мати зазорів при кріпленні їх до стін. В цьому і полягає складність монтажу.

У кожного досвідченого збирача є свої напрацювання і секрети бездоганної збірки вбудованих меблів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Ортопедическая обувь - ...

КОМЕНТАРІ