Як позбутися від вогкості у ванній з допомогою системи вентиляції

Як позбутися від вогкості у ванній з допомогою системи вентиляції

21.06.16 21:29 0 755

Найпростіший і найнадійний спосіб - це відновити природну тягу в необхідному приміщенні. Як правило, природною тяги вистачає для підтримки санвузлів в сухому становищі та для збереження свіжості повітря. Якщо природної тяги не вистачає і Ви все-таки вирішили купити побутовий витяжний вентилятор - то Вам спочатку необхідно визначитися в яку цінову категорію Ви хочете вписатися.

Мінімальними капіталовкладенням буде вибір побутового вентилятора торгової марки Домовент. В цілому, хороший вентилятор, відповідає технічним характеристикам і відрізняється незначним відсотком браку. До недоліків даного вентилятора можна віднести складний і незручний монтаж. Під кришкою вентилятора практично немає місця для розташування проводу електричного живлення. Крім того, підключення проводиться під другою кришкою. Тому при виборі даного вентилятора електричний кабель необхідно вибирати тільки м'якої ізоляції. Данний вентилятор працює досить шумно і це треба розуміти, якщо потрібна тиша в приміщенні. Крім того, Домовент має обмежену кількість опцій.

Більш дорогі вентилятори серії ВЕНТС мають набагато більше переваг в порівнянні з вентилятором Домовент. Але при цьому вартість їх більша в 2-4 рази. Побутові вентилятори ВЕНТС відрізняють більш комфортним і зручним монтажем і підключенням електричних проводів. Кришка вентилятора має значне поглиблення і дозволяє заховати практично будь-який провід. Крім того, вентилятори мають більш сучасний і оригінальний дизайн, мають значну кількість опцій для більш точного задоволення потреб покупця і працюють на порядок тихіше. До речі, придбати вентилятори ВЕНТС ви можете в інтернет-магазині: http://vents-fan.com.ua/.

Для більш вимогливого покупця ВЕНТС випускає 2 моделі практично безшумних вентиляторів. Це стара лінійка вентиляторів Сіленто і вентилятор Квайт. Варто відзначити, що в першому варіанті має місце занижена продуктивність, що дозволяє домогтися більш тихої роботи. Лінійка вентиляторів Квайт обладнана крильчаткою нового типу, оригінальним рішенням зворотного клапана і кріпленням електродвигуна до корпусу вентилятора з використанням гумової прокладки. Всі ці зміни дозволили досягти зниження рівня шуму, а також знизити роздрібну вартість.

Тому при виборі вентиляторів перш за все необхідно визначитися яку суму Ви хочете витратити на систему вентиляції: мінімальну, оптимальну або необхідну.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ортопедическая обувь - ...
Наступна новина: Як формується ціна на ...

КОМЕНТАРІ