Sonance - історія акустичної легенди

Sonance - історія акустичної легенди

22.06.16 22:16 0 850

Історія компанії Sonanсe почалася в 1928 році, коли її співзасновники Скотт Стратерс (Scott Struthers) і Джеф Спенсер (Geoff Spencer) попросили свою клієнтку вказати точне місце, де б вона хотіла бачити динамік.

Перший удар молотка потряс всю аудіо- та архітектурну індустрію, а його відгомони чутні і до цього дня. Це був справжній прорив, який назавжди змінив відносини між дизайнерами і аудіофілами.

Компанія зробила те, що ще ніхто з аудіоіндустріі зробити не намагався: перенесла акустичні системи з підлоги або полки в стіну! Розташування динаміків було регламентовано, було частиною стіни або стелі приміщення і представляло поле діяльності для архітектора або дизайнера. З появою продукції Sonance акустика стала менш помітною але не менш точною в передачі звуку. Sonance зробила акустичні системи елементами дизайну на рівні зі світлом, формою і кольором. Так вперше з'явилися вбудовані акустичні системи.

Творча свобода, можливість бачити архітектуру і аудіосистему в новому світлі - ось що пропонує дизайнерам і своїм клієнтам компанія Sonance. У той же час Sonance продовжила винаходити, прийшовши до тих рішень, які дизайнери, інсталятори і аудіофіли, які тонко відчувають дизайн назвали справжнім проривом.

Одними з останніх розробок, що закріпили імідж компанії-новатора, є акустичні системи з безрамними грилями, монтовані практично бесшовно, а також абсолютно невидимі акустичні панелі. Хоча акустику серії Visual Performance вам, найімовірніше, захочеться продемонструвати всім завдяки її вишуканій обробці.

Для Sonance немає обмежень, чи то мова йде про: акустичне оформлення басейну або сауни, палуби розкішної яхти або тінистої альтанки в саду, озвучування комерційних приміщень або мультирумних рішень для дому. Завдяки безпрецедентному асортименту акустичних систем і аксесуарів (більше 500 (!) Найменувань), Sonance підвладні будь-які завдання. Очевидний факт - домашні кінотеатри, які використовують акустичні системи Sonance, часто перевершують за якістю звучання і емоційним впливом комерційні кінотеатри.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Вибираємо шини,які ...

КОМЕНТАРІ