На Вінничині обласною земельною комісією погоджено питання надання земельних ділянок 67 учасникам антитерористичної операції (+фото)

На Вінничині обласною земельною комісією погоджено питання надання земельних ділянок 67 учасникам антитерористичної операції (+фото)

23.06.16 10:46 0 523
Чергове, 64-те засідання обласної комісії з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам відбулось 22 червня в ОДА під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка.

На засідання комісії надано 15 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації. З них: 8 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області, 7 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

В тому числі: про надання в оренду земельної ділянки - 3, про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації – 1, про припинення дії договорів оренди земельних ділянок – 1, про скасування розпорядження Літинської райдержадміністрації – 1, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) - 1, про надання в постійне користування земельної ділянки – 1; про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації про розірвання договорів оренди земельних ділянок водного фонду – 1;про поновлення договору оренди земельної ділянки водного фонду – 6.

Розглянуто питання надання земельних ділянок 67 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Крім того, на обговорення комісії винесено два питання Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області.

Під час роботи комісії розглянуто всі питання, винесені на порядок денний.

За результатами роботи комісії погоджено 13проектів розпоряджень голови облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам .Ще 2 проекти розпоряджень голови облдержадміністрації вирішено розглянути після додаткового вивчення.

Погоджено надання земельних ділянок 67 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Комісією розглянуто винесені на обговорення питання та внесено пропозиції про вжиття відповідних заходів щодо їх вирішення.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина займає ...

КОМЕНТАРІ