Відбувся “круглий стіл” щодо організації мережі таксомоторних стоянок на території міста Луцька

Відбувся “круглий стіл” щодо організації мережі таксомоторних стоянок на території міста Луцька

23.06.16 15:50 0 563
У міській раді відбувся “круглий стіл” щодо організації мережі таксомоторних стоянок на території міста Луцька під головуванням заступника міського голови Сергія Григоренка. В обговоренні проекту рішення, який підготовлено до розгляду виконавчим комітетом міської ради, взяли участь директор КП “АвтоПаркСевіс” Олександр Мартинюк, директор департаменту економічної політики міської ради Олександр Озінович, член виконавчого комітету міської ради Сергій Романчук та Олег Бондарук, підприємці, які здійснюють перевезення пасажирів на таксі.

З метою приведення нормативно-правової бази в галузі автомобільного транспорту по місту Луцьку відповідно до вимог чинного законодавства, легалізації всіх підприємців, що надають послуги з перевезення пасажирів на таксі, забезпечення умов безпечного, якісного й ефективного перевезення пасажирів та їх багажу, координації роботи служб таксі, контролю за їх роботою, утримання в належному стані мережі стоянок, відповідно до Закону України було підготовлений проект рішення. Сергій Григоренко у своєму виступі акцентував, що попередньо була проведена велика робота, комісія виїжджала на місця, де будуть влаштовані стоянки таксі.

Олександр Мартинюк зазначив, що це вже третій “круглий стіл”. Під час попередніх зустрічей перевізникам вдалося знайти порозуміння, взято до уваги зауваження і побажання усіх учасників дискусії. Погоджено стоянки таксі, місця для зупинки та посадки пасажирів, там будуть встановлені відповідні дорожні знаки, адже на сьогоднішній день жодна стоянка таксі не облаштована згідно вимог. Також вдалося дійти згоди щодо оплати, вона становитиме шість гривень за один день паркування.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині відбулося ...

КОМЕНТАРІ