На Тернопільщині майже 3 тисячі бійців АТО отримають земельні ділянки

На Тернопільщині майже 3 тисячі бійців АТО отримають земельні ділянки

23.06.16 16:31 0 575
На теренах області учасники антитерористичної операції подали майже 3 тисячі письмових заяв щодо отримання земельної ділянки. Про це повідомив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час наради з питань військово-цивільного співробітництва. За результатами розгляду вказаних звернень, був наданий 2981 дозвіл на розробку землевпорядної документації земельних наділів загальною площею 150 га.

«Це один з найкращих показників в Україні. Ми й надалі працюватимемо у напрямку забезпечення та підтримки сімей АТО. До слова, у Тернопільській області немає жодного населеного пункту, в якому б громадяни не долучилися до волонтерського руху, спрямованого на допомогу українській армії, — зазначив голова ТОДА».

Під час вказаної наради Степан Барна також наголосив на актуальності організації військових вишколів, з метою формування загонів територіальної оборони.

«Я дав відповідне доручення органам державної влади у районах області проводити подібні заходи як мінімум раз у два тижні», — підкреслив очільник області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області з ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ