Степан Барна: «Ми активно працюємо у напрямку підтримки учасників антитерористичної операції та їхніх сімей»

Степан Барна: «Ми активно працюємо у напрямку підтримки учасників антитерористичної операції та їхніх сімей»

23.06.16 15:26 0 521
До Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, в Тернопільській області внесено 3157 громадян, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України на Сході. З них 53 — інваліди війни. Про це повідомив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час наради з питань військово-цивільного співробітництва.

«Ми достатньо активно працюємо у напрямку підтримки учасників антитерористичної операції та їхніх сімей. Так, 121 особа отримала право на пільги, як член сім'ї загиблого ветерана війни, — поінформував очільник області. — Від початку проведення антитерористичної операції до медичних закладів області звернулися й отримали кваліфіковану лікарську допомогу 1449 учасників АТО. На теренах області діє низка спеціалізованих центрів, що окрім комплексної медичної допомоги займається психологічною реабілітацією. Центри соціальних служб загалом надали підтримку 2424 сім'ям даної категорії».

Вказана зустріч відбулася за ініціативи Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, Ради волонтерів при Міністерстві оборони України. У ній взяли участь представники місцевої влади, члени ради АТО, волонтери, священники, військовослужбовці, представники Міноборони і Тернопільського, Вінницького, Волинського, Житомирського, Рівненського та Хмельницького обласних військоматів. Присутні обговорили організацію роботи з сім'ями військовослужбовців Збройних сил України, які зникли безвісти або загинули. А також питання їхньої всебічної підтримки, соціальної та психологічної реабілітації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відбувся “круглий стіл” ...

КОМЕНТАРІ