У Рівненській області начальника підрозділу районного відділення поліції викрито під час одержання хабара

У Рівненській області начальника підрозділу районного відділення поліції викрито під час одержання хабара

23.06.16 09:25 0 533
Прокуратурою Рівненської області спільно зі співробітниками СБ України 21.06.2016, викрито начальника одного із підрозділів Березнівського відділення ГУ Національної поліції в Рівненській області під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 1 тис грн.

– Вказані кошти майор поліції одержав від приватного підприємця за не перешкоджання його господарській діяльності, – розповів заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

На цей час слідчими прокуратури Рівненської області проводиться комплекс першочергових слідчих дій. Вирішується питання про оголошення поліцейському підозри у вчиненні злочину, що передбачене ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

– Це не перший випадок у цьому році, коли прокуратура спільно зі Службою безпеки України викриває у цьому районному відділенні корупціонерів. Зокрема, вже чекає на вирок суду слідчий поліції, який обвинувачується в одержанні від громадянина неправомірної вигоди у сумі 2 тис грн, – повідомив прокурор. – Обох поліцейських – слідчого та керівника підрозділу затримано під час вчинення злочину безпосередньо у березні місяці та на тому ж самому місці - біля приміщення районного відділення поліції.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Визначено переможців ІІ ...
Наступна новина: Вінничанин Роман Кокошко ...

КОМЕНТАРІ