Розміщення зовнішньої реклами у Чернігові упорядковуватиме управління ЖКГ

Розміщення зовнішньої реклами у Чернігові упорядковуватиме управління ЖКГ

23.06.16 18:37 0 538
Органом, що уповноважений укладати договори на право тимчасового користування місцями, що перебувають у комунальній власності, для розміщення рекламних засобів у місті Чернігові, визначено управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

Відповідне рішення прийнято виконавчим комітетом Чернігівської міської ради від 02 червня 2016 року.

У зв'язку з ліквідацією комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради» згідно з рішенням Чернігівської міської ради виконання функцій робочого органу з розміщення зовнішньої реклами відтепер покладено на управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

Зважаючи на це, в управлінні ЖКГ створено відділ естетики міського середовища, який реалізуватиме місцеву політику у галузі розміщення зовнішньої реклами та формування міського середовища, відповідності його сучасним вимогам естетики.

З питань, які стосуються отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами у місті Чернігові та укладення договорів на право тимчасового користування місцем, що знаходиться на об'єкті комунальної власності, для розміщення рекламного засобу, необхідно звертатися до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради, що знаходиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Реміснича (колишня Комсомольська), 19.

Телефон для довідок:

4-42-74 – відділ естетики міського середовища;

4-31-89 – приймальня начальника управління.

За інформацією управління ЖКГ Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Как правильно подобрать ...

КОМЕНТАРІ