У Житомирі презентували Програму соціального інвестування.

У Житомирі презентували Програму соціального інвестування.

23.06.16 08:05 0 594
22 червня, у малій залі Житомирської ОДА керівник Програми соціального інвестування «Вестерн Ен-Ай-Ес Ентерпрайз Фонд» (WNISEF) Василь Назарук розповів про моделі соціального підприємництва в Україні, умови та сучасні тенденції його розвитку, а також особливості функціонування соціальних підприємств, які є особливо важливими на етапі започаткування власної справи.

Зустріч пройшла за сприяння департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва та радника Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб з АР Крим та сходу України у Житомирській області Максима Свірського.

Користь від реалізації програми в першу чергу отримають учасники АТО та українці, які потерпіли від конфлікту на сході країни, у тому числі вимушені переселенці з південних та східних регіонів, а також інваліди, малозабезпечені жінки та представники інших незахищених суспільних груп.

Кредити для соціального страхування надає АТ «Ощадбанк» та ПАТ «Кредобанк».

Для того, щоб отримати пільговий кредит для розвитку соціального підприємства потрібно заповнити аплікаційну форму та Програма її розгляне.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ