Степан Барна: Я не дозволю тероризувати бізнес!

Степан Барна: Я не дозволю тероризувати бізнес!

23.06.16 11:51 0 568
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна доручив проаналізувати кримінальні провадження проти представників місцевого бізнесу, які тягнуться більше, ніж півроку.

«Неприпустимо штучно затягувати чи відкривати кримінальні провадження проти підприємців, - зазначив очільник краю під час наради з питань іноземного інвестиційного співробітництва в області.- Якщо справа тягнеться більше, ніж півроку, або 8-9 місяців, то я маю підстави вважати, що не все там чесно. До кінця тижня проблеми повинні бути вирішені і висновки зроблені».

Крім того, голова ОДА наголосив, що всі хто, відкриває такі справи, нестимуть відповідальність. Якщо такі випадки траплятимуться, будуть прийняті відповідні кадрові рішення. І не тільки на рівні області, а й Кабміну та Адміністрації Президента України.

«Я неодноразово говорив з силовиками, і вкотре заявляю: я нікому не дозволю тероризувати бізнес в Тернопільській області. Якщо такі факти будуть, я буду говорити про це публічно. Тоді побачимо, як і для кого це завершиться», - заважив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Результати конкурсу ...
Наступна новина: Вінничина: попит на «теплі» ...

КОМЕНТАРІ