Степан Барна: Не може бути перешкод для інвестора,який хоче працювати у нашій області!

Степан Барна: Не може бути перешкод для інвестора,який хоче працювати у нашій області!

23.06.16 18:55 0 559
Найбільше інвестицій з-за кордону зосереджено на підприємствах м. Тернополя – майже 13 млн дол. США (26%); Зборівського району – понад 12 млн дол. США (24%); Борщівського району – понад 11 млн дол. США (23%); Тернопільського району – понад 5 млн дол. США (10%).

Як повідомив голова обласної державної адміністрації Степан Барна потужними підприємствами області, які налагодили співпрацю з партнерами з-за кордону та залучили прямі іноземні інвестиції, або ж були засновані на правах 100%-ї власності іноземних інвесторів, є ТОВ „Скала” у Борщівському районі; ПАТ „Добра вода” у Зборівському районі; ТзОВ „СЕ Борднетце Україна” у Тернопільському районі; ТзОВ „Шредер” у м. Тернопіль; ТзОВ „МВ Стеллар” у м. Тернопіль.

«Ці підприємства формують основу прикладів успішних інвестицій в Тернопільську область, - зазначив Степан Барна. - Загалом, у регіоні працює понад 200 підприємств з іноземними інвестиціями. Ми сприяли і будемо сприяти всім, хто всім, хто зацікавлений у розширенні свого бізнесу. Не може бути перешкод для інвестора, який хоче працювати у нашій області, ні на рівні чиновників, ні з боку контролюючих органів. Якщо будуть такі випадки, будуть прийняті відповідні кадрові рішення. І не тільки на рівні області, а й Кабміну та Адміністрації Президента України».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: HD і FullHD 5-дюймові ...

КОМЕНТАРІ