Степан Барна: "Міжнародний форум - це поштовх до конкретних дій!"

Степан Барна: "Міжнародний форум - це поштовх до конкретних дій!"

23.06.16 17:11 0 692
Представники Литовської республіки зацікавилися налагодженням співпраці з ТОВ «ОСП Корпорація ВАТРА»; представники Аджарії - з ТОВ «Микулинецький бровар».

Про це повідомив заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Ігор Вонс під час наради з питань іноземного інвестиційного співробітництва в області.

«Делегацію з Польщі зацікавила діяльність сільгосподарських кооперативів у с. Лосятин Кременецького району, - констатував Ігор Вонс. - Неабиякий інтерес викликав у представників бізнесу з Німеччини та Польщі інвестпроект будівництва потужного агрокомбінату в Яструбово Козівського району. Польських інвесторів зацікавила можливість будівництва сонячної електростанції у м. Бережани. Все це – результати Міжнародного інвестиційного форуму«Тернопільщина Invest – 2016», який 19-20 травня відбувся на Тернопільщині».

Проведення Міжнародного форуму – це поштовх до конкретних дій як з боку представників органів державної влади, так і з боку бізнесу, переконаний голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Підтримка бізнесу і створення сприятливих умов для цього – от наша стратегія, - зазначив очільник краю. – Але результату не буде, якщо ми будемо працювати не тільки від форуму до форуму. Має бути щоденна праця, діалог і взаєморозуміння між бізнесом і владою. Тільки тоді буде успіх!»

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Вінничина: більше 2 млрд ...

КОМЕНТАРІ