У Рівненській області рятувальники провели повчально-пізнавальну екскурсію для учнів загальноосвітньої школи

У Рівненській області рятувальники провели повчально-пізнавальну екскурсію для учнів загальноосвітньої школи

23.06.16 13:21 0 523
22 червня на екскурсію до 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радивилів завітали діти місцевої школи, які перебувають на літніх канікулах.

Під час екскурсії рятувальники юних гостей ознайомили з автопарком пожежних машин та їх спорядженням, обмундируванням особового складу чергового караулу. В кожної дитини була можливість приміряти каску пожежного та посидіти за кермом автомобіля. Рятувальники розповіли малечі про особливості служби в ДСНС й навели приклади порятунку людей із небезпечних ситуацій.

Особливу увагу дітей, співробітники оперативно-рятувальної служби привернули до безпечного відпочинку під час літніх канікул, а саме – правильної поведінки в лісовому масиві та поблизу водоймищ. Крім цього, загрозу для малечі становлять незнайомі й підозрілі предмети, що можуть виявитися вибухонебезпечними наголошували працівники ДСНС. Відтак рятувальники пояснили дітям, що ці знахідки не можна чіпати, а треба відразу сповістити Службу порятунку за номером 101.

По закінченні екскурсії кожен охочий міг приміряти бойовий одяг пожежного, шолом-маску, потримати в руках справжній пожежний ствол, посидіти за кермом автомобіля тощо.

Завершився ж навчальний захід традиційним фото біля пожежних машин. Дітлахи подякували рятувальникам за гостинність і пообіцяли виконувати всі рекомендації.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині ...
Наступна новина: Тернопільщина найбільше ...

КОМЕНТАРІ