Які бувають пилососи для басейнів?

Які бувають пилососи для басейнів?

23.06.16 10:10 0 826

Як може басейн забруднюватися, якщо він укомплектований системою фільтрації води останнього покоління, передовими системами дезінфекції води та використовується дорога імпортна хімія для басейну? На жаль, але все це призначено для очищення і дезінфекції води. Але є такі види забруднень, які фільтрувальна система не може знешкодити в силу того, що забруднюючі частинки встигли осісти на дно, стіни і ватерлінію басейну. Це можуть бути:

  • крупиці піску і землі;
  • органічні залишки (листя, травинки, насіння рослин, комахи);
  • волосся;
  • залишки кремів для засмаги та інше.

Найбільше схильні до такого забруднення басейни, розташовані на вулиці і громадські басейни. Погодьтеся, такий наліт на поверхнях басейну помітно погіршує атмосферу чистого басейну. Саме тому басейн (його поверхню) необхідно регулярно очищати від осілого сміття.

Очищення басейну - не такий легкий процес, як може здатися на 1-ий погляд. Самий трудомісткий, але і найдешевший, спосіб очищення басейну - це сачок і щітка. За допомогою сачка можна зібрати плаваюче сміття, а щіткою зчистити наліт. Але такий спосіб - мало ефективний, оскільки підчищений бруд частково потрапляє в фільтрувальну установку, а частково осідає на дні басейну. Результат - чисті стінки басейну і брудне дно.

Пилососи для басейна

Тут вже необхідний спеціальний пилосос для очищення басейну. Принцип роботи такого ручного пилососа для басейну такий же, як і у звичайного домашнього пилососа. Він являє собою щітку на довгій штанзі, від якої йде шланг, підключений до фільтрувальної системі басейну. Включаємо фільтруючий насос і пилососимо басейн. Щітка счищает прилиплий бруд, який всмоктується разом з водою фільтрувальною установкою, де і нейтралізується. Цей спосіб ефективний, досить дешевий, але трудомісткий. Ручка такого пилососа набагато довша, ніж у домашнього пилососа, щітка важча і водити нею доведеться набагато нижче рівня стопи і в не зручному положенні. Це тільки у фільмах для дорослих процес прибирання басейну приємний і цікавий.

Роботи-пилососи

Але час не стоїть на місці, і одні з кращих розумів людства створили роботизовані пилососи для басейнів. Такий водний пилосос для басейну вміє без допомоги людини очищати стіни і дно басейну, включаючи ватерлінію, за спеціальною програмою, закладеною в пам'ять водяного пилососа, або, згідно командам з пульта дистанційного керування. До речі, в інтернет-магазині: teplodar.in.ua ви можете придбати робота-пилососа для свого басейна.

Найпопулярніші моделі:

  • Vortex 3;
  • Cayman;
  • Bravo;
  • Viva;
  • Magnum;
  • UltraMax Junior;
  • UltraMax;
  • Cybernaut NT.

Досить підключити такий автоматичний пилосос для очищення басейну до мережі, опустити його в басейн і активувати необхідну програму очищення басейну. І, як мінімум, на годину ви будете повністю вільні і зможете провести вільний від прибирання басейну час собі на втіху. Робот-пилосос сам зупиниться, після закінчення циклу очищення басейну.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Сергій Надал: "ФК ...
Наступна новина: У Волинській області трьох ...

КОМЕНТАРІ