На Вінниччині нагородили кращих державних службовців краю (+фото)

На Вінниччині нагородили кращих державних службовців краю (+фото)

24.06.16 16:38 0 615
В приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди професійного свята - Державної служби України.

Вітали державних службовців - перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, голово обласної Ради Анатолій Олійник, заступник голови – директор Департаменту освіти та науки ОДА Ігор Івасюк.

У вітальному слові Андрій Гижко наголосив на тому, що: «Державна служба – це, в першу чергу, праця на користь народу. Кожний з вас спеціаліст своєї справи, що кропіткими зусиллями прагне до позитивних змін у країні, в якій він живе. Бажаю кожному з вас нових прагнень, амбіцій та гідної оплати за вашу працю», - зазначив посадовець.

Вітаючи держслужбовців Анаталій Олійник наголосив, що жодна демократична країна не може існувати без державної служби. «Бажаю миру, злагоди в родинах, нових відкриттів, прагнень та світлого майбутнього», - наголосив голова обласної Ради.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Валерія Коровія за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов'язків керівники обласної влади вручили почесні кращим державним службовцям Вінниччини.

Захід супроводжувався музичними виступами вокалістів та ансамблів Вінниччини.























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міський Центр ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Гусятині ...

КОМЕНТАРІ