На Вінничині у Козятинському районі обговорили можливості поліпшення становища багатодітних сімей (+фото)

На Вінничині у Козятинському районі обговорили можливості поліпшення становища багатодітних сімей (+фото)

24.06.16 15:00 0 527
Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації спільно з Козятинською райдержадміністрацією та міською радою 22 червня був організований круглий стіл, тема якого «Успішний бізнес – соціально відповідальний бізнес».

У роботі круглого столу взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації та міста, громадські організації, представники бізнесу й багатодітних сімей, преса.

Доповідав про ситуацію багатодітних родин в районі перший заступник голови РДА Сергій Прохоров. Він повідомив, що Козятинщина славиться гарними багатодітними родинами.

Метою такого заходу стало визначення шляхів співробітництва соціально відповідального бізнесу з місцевими громадами в сфері соціальної підтримки багатодітних та малозабезпечених сімей. Так, присутня мати 11 дітей Тетяна Буренко із с.Сошанське зауважила, що буде рада будь-якій допомозі благодійників, адже через збільшення родини житлова площа потребує внутрішніх робіт.

Обговорення актуальних проблем щодо поліпшення становища багатодітних сімей стало плідним на результати, адже після доповідей та виступів учасників круглого столу та обговорень була ухвалена та підписана резолюція, в якій відзначені основні напрями:

- сприяти розвитку підприємницьких ініціатив багатодітних сімей у т.ч., що проживають в сільській місцевості;

- залучати кошти благодійних організацій, відповідального бізнесу щодо підтримки багатодітних і малозабезпечених сімей з дітьми;

- здійснити заходи щодо навчання родини самодопомоги й взаємодопомозі, сімейному бізнесу;

- проводити роботи серед населення з відродження та збереження національних сімейних традицій і цінностей.

Також підтриманий позитивний досвід роботи відповідальних за реалізацію державної сімейної політики органів влади Козятинщини.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ