В Луцьку депутати обговорили напрямки реформування спортивного клубу “Стріла”

В Луцьку депутати обговорили напрямки реформування спортивного клубу “Стріла”

24.06.16 20:47 0 666
Депутати міської ради обговорили напрямки реформування спортивної галузі Луцька та зміни формату міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” на прикладі клубу за місцем проживання “Стріла”. В обговоренні взяли участь секретар міської ради Юлія Вусенко, депутати Микола Яручик, Андрій Авраменко, Олександр Лазука, Вікторія Побережна, Наталія Бунда, директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Андрій Мороз, а також члени ініціативної групи мешканців мікрорайону ДПЗ.

Андрій Мороз зазначив, що основним завданням центру “Спорт для всіх” є масове залучення населення міста до активного дозвілля, до занять спортом. Особливої уваги заслуговують соціально вразливі та незахищені верстви населення. Центр має достатню матеріально — технічну базу, а отже спроможний надавати якісні послуги. У літній період пропонується проведення спортивних заходів із населенням на свіжому повітрі, тобто на відкритих спортмайданчиках.

Наталія Назарук повідомила, що у клубі “Стріла” будуть створені додаткові безкоштовні гуртки для соціально незахищених верств населення. Також передбачаються безкоштовні заняття із бальних танців для дітей, аеробіки — стретчінгу для дорослих, та безкоштовна година уроку самооборони. У ЗОШ №20 працюють безкоштовні гуртки військово — патріотичного виховання населення, а також різноманітні спортивні секції.

Також в рамках реформування спортивної галузі планується проведення безкоштовної ранкової зарядки на свіжому повітрі у парках та скверах міста. До цього залучатимуть інструкторів із приватних спортивних закладів.

Секретар міської ради Юлія Вусенко підтримала ідею організації безкоштовних ранкових занять на свіжому повітрі, запропонувавши розмістити відповідну рекламу у різних мікрорайонах Луцька, щоб залучити до спортивного дозвілля якомога більше лучан. Також вона висловила подяку депутату Миколі Яручику, який ініціював проведення відповідних робіт у клубі “Стріла”.

На завершення Андрій Мороз запросив усіх бажаючих долучитися до змагань зі спортивної ходьби “Луцька десятка”, які стартують у неділю, 26 червня, о 9.00 год.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 24.06. – в м. Рівне на ...
Наступна новина: Экономика России: в каком ...

КОМЕНТАРІ