Луцьк: «Спорт для всіх» долучився до легкоатлетичних змагань!

Луцьк: «Спорт для всіх» долучився до легкоатлетичних змагань!

24.06.16 09:10 0 614
З 16-19 червня 2016 року вперше в місті Луцьку проходив Чемпіонат України з легкої атлетики. Лучани мали можливість познайомитися із королевою спорту та поспостерігати за особисто-командними змаганнями.

Легка? атлетика - олімпійський вид спорту, що об'єднує такі дисципліни: бігові види; стрибки: у висоту, з жердиною, в довжину, потрійний; метання: диска, молота, списа, штовхання ядра.

Один з основних та наймасовіших видів спорту зібрав навколо себе чималу кількість глядачів. Мешканці міста Луцька приходили не лише подивитися на цікаве спортивне видовище, а й прийняти в ньому участь.

КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” залучив юних лучан до змістовного проведення дозвілля. Для дітей та молоді була відведена спортивна локація, де кожен учасник мав можливість спробувати власні сили та встановити особистий рекорд.

Організатори разом із аніматорами проводили вікторини з метою інформування населення про легкоатлетичні види спорту та ознайомлення із спортивними знаряддями. Крім цього, для дітлахів була організована захоплююча спортивно-розважальна програма. Усі учасники отримали сертифікати про встановлення особистого рекорду в рамках чемпіонату України з легкої атлетики та призи від спонсорів.

Радість, захоплення та задоволення, а також гарний настрій вирували на спортивному святі.

КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ