У Чернівцях бізнесу пропонують створити кластер весільної індустрії

У Чернівцях бізнесу пропонують створити кластер весільної індустрії

24.06.16 20:01 0 703
Круглий стіл “Чернівці – весільна столиця України” відбувся 21 червня у дворику Ратуші за участю представників влади, весільного бізнесу та громадськості.

Йшлося про можливість створення у Чернівцях кластеру весільної індустрії, у якому об'єднають підприємців, які виготовляють весільне вбрання та аксесуари, займаються ресторанним бізнесом, дизайнерів, церемонмейстерів, фотографів, відеографів та інших представників цієї сфери послуг.

«Весільна індустрія Чернівців та приміських сіл, як одна із складових легкої промисловості, що вже має свої традиції та досягнення, представлена на вітчизняному та зарубіжному ринках, може стати одним із пріоритетних напрямків розвитку економіки міста. Міська влада готова для цього створити сприятливі умови. Першим кроком стане об'єднання потужних гравців цього бізнесу в кластер, що дозволить їм інтегрувати свої зусилля та більш ефективно використовувати потенціал міської інфраструктури. Місто Чернівці має усі можливості, щоб отримати офіційний статус весільної столиці України», – зазначив заступник міського голови Володимир Середюк.

Над створенням кластеру працюватиме робоча група, сформована розпорядженням міського голови. Планується провести низку семінарів, виставок та тренінгів із розвитку весільної індустрії, започаткувати у Чернівцях Міжнародний весільний фестиваль, який активно просуватиме на міжнародному ринку чернівецькі весільні марки.

Підприємцям, які займаються цим видом бізнесу, пропонують долучатися до роботи із створення кластеру, надавати свої пропозиції та проекти.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на комісії ...
Наступна новина: 26.06. - рятувальники ...

КОМЕНТАРІ