Чернігів: Схема об’їзду громадського транспорту при перекритті вул. Толстого

Чернігів: Схема об’їзду громадського транспорту при перекритті вул. Толстого

24.06.16 12:10 0 642
У Чернігові з 01 год 00 хв 25 червня 2016 року до 03 год 00 хв 27 червня 2016 року ділянка по вул. Толстого: від перехрестя вул. Музичної – вул. Толстого до перехрестя вул. Толстого – вул. Лісковицька, буде перекрита для руху автотранспорту. Це необхідно для забезпечення безпеки учасників заходу, що проходитиме цими вихідними в районі Болдиної гори. Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв'язку міської ради, громадський транспорт у ці дні буде об'їжджати перекриту ділянку за такою схемою: вул. Толстого – вул. Музична – вул. Промислова – вул. Попудренка – пр-т Перемоги – вул. Хлібопекарська – вул. Князя Чорного – вул. Толстого у прямому та зворотному напрямках.

Це схема об'їзду для автобусних маршрутів № 30 (Пивзавод – з-д Автодеталь) та № 36 (Епіцентр – д. Жавинка). Тролейбусний маршрут № 8 (Хімволокно – вул. Пухова) 25-26 червня буде тимчасово призупинено.

Довідково.

Як вже повідомлялося, на цій ділянці вул. Толстого (від перехрестя вул. Межової до вул. Суворова) два дні працюватиме найбільша в Україні водяна гірка - Water Hill. Це унікальний водний атракціон, проводиться для організації змістовного дозвілля мешканців та гостей міста, піднесення туристичного іміджу нашого міста та приваблення туристів. Під час проведення івент-атракціону відповідними службами буде забезпечено чергування "реанімобіля", пожежної машини з бойовим розрахунком, прибирання території в місці проведення заходу, встановлено контейнери для сміття, а також вживатимуться заходи з забезпечення публічної безпеки і порядку в місці проведення масового заходу.

Розпорядженням міського голови організаторам заходу – товариству з обмеженою відповідальністю «Вотерхіл», доручено дотримуватись Правил благоустрою, забезпечити чистоту й порядок тощо.

Прес-служба міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області в ...
Наступна новина: Вінничина: міжнародний ...

КОМЕНТАРІ