На дорогах Тернопілля завершили поточні середні ремонти

На дорогах Тернопілля завершили поточні середні ремонти

24.06.16 17:26 0 684
На дорогах Тернопілля поточні середні ремонти завершено. Невдовзі дорожники краю, згідно програми відновлення доріг області, візьмуться за стратегічні напрямки. Такими визначені дороги Кременець-Тернопіль (частина транспортного коридору Київ-Чоп, саме ним іде основний потік транспорту) та Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль (цей шлях є найкоротшим до Буковелю).

Приведення двох цих напрямків до належного стану дозволить значно перерозподілити транспортні потоки і спрямувати їх через територію нашої області.

А на черзі у Служби автомобільних доріг у Тернопільській області - будівництво нової об'їзної дороги в обхід Тернополя. Вона має пролягти територією чотирьох сіл Тернопільського району — Шляхтинців, Смиківців, Підгороднього і Довжанки. Загальна довжина дороги — близько 44 км.

Нині вантажний транспорт іде прямо територією Тернополя, в районі вулиці 15 Квітня. Це створює незручності і для мешканців міста, і для авто перевізників. Нова дорога виведе вантажні фури з обласного центру і значно розвантажить транспортний потік у відповідних ділянках мікрорайонів «Сонячний», «Дружба» та «Східний».

«Згідно з постановою Кабінету Міністрів, ми отримали 78 мільйонів гривень на ремонт доріг в області, - зазначив голова ОДА Степан Барна. - Одночасно останні постанови Кабінету Міністрів надають перспективу отримати ще 160 мільйонів гривень на ремонт дороги Тернопіль – Дубно. Ми вважаємо, що це стратегічний напрямок. Нам дуже важливо не тільки говорити про популяризацію наших замків і про те, що ми привабливі з точки зору туризму. Нам важливо створювати умови, щоб турист зміг приїхати на територію Тернопільської області відвідати замки, отримати задоволення не тільки від пам`яток архітектури, а й від наших доріг».

Ділянки доріг державного значення у Тернопільській області, відремонтовані з початку 2016 року:

Назва дороги

Протяжність відремонтованої ділянки (км)

Прив'язка до населеного пункту

М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече

3,31

с.Шляхтинці

М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече

0,7

м.Копичинці

М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече

0,6

м.Копичинці

М-12 Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка

2,3

смт.Козова

Н-18 Івано-Франківськ - Бучач - Тернопіль

2,7

с.Дарахів

Н-18 Івано-Франківськ - Бучач - Тернопіль

2,3

с.Струсів

Разом

11,91

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку - найшвидші ...
Наступна новина: П’ятеро вінничан склали ЗНО ...

КОМЕНТАРІ