На Тернопіллі степан Барна привітав випускників медичного університету

На Тернопіллі степан Барна привітав випускників медичного університету

24.06.16 10:56 0 623
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна привітав випускників ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського».

«Зараз хвилюючий момент, оскільки ви повністю йдете в доросле життя. Від ви дипломовані лікарі, - наголосив очільник краю. – Наша країна – на порозі реформ. Це стосується і медичної галузі. У вас є можливість змінити державу в якій ви живете, у вас є можливість змінити світ. Я бажаю гідно виконувати свої обов`язок – рятувати людські життя, працювати чесно і совісно».

Голова ОДА зазначив, що всі двері відкриваються тільки для тих, хто вміє послідовно, крок за кроком, досягати своєї мети та побажав молодим людям жити у державі, де немає війни.

«Щиро бажаю, щоб ви стали гідним прикладом для ваших близьких та однолітків. Миру, наснаги, бажання жити й працювати та отримувати радість від своєї роботи», - сказав Степан Барна.

До слова, цього року навчальний заклад випустив 476 лікарів, 129 стоматологів, 54 провізори, 147 медсестер денної та заочної форми. 11 випускників за спеціальністю «Лікувальна справа» отримали дипломи з відзнакою.

З дня заснування вузу випущено близько 25 тисяч дипломованих спеціалістів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Вінницька обласна ...
Наступна новина: У тернопільських ...

КОМЕНТАРІ