У Рівненській області прокуратурою спільно з оперативним штабом вилучено у жителя м. Сарни 10 кг бурштину

У Рівненській області прокуратурою спільно з оперативним штабом вилучено у жителя м. Сарни 10 кг бурштину

24.06.16 12:26 0 573
На Рівненщині правоохоронні органи продовжують протидію кримінальним правопорушенням, що пов'язані із незаконним видобутком бурштинового каміння.

Зокрема працівниками Сарненської місцевої прокуратури та оперативного штабу щодо протидії незаконному видобутку бурштину у північних районах області 22.06.2016 виявлено та вилучено 10 кг «сонячного» каміння, яке житель м. Сарни намагався вивезти у власному автомобілі марки «Audi» у напрямку м. Рівне.

Крім того під час сьогоднішнього нічного рейду правоохоронці не допустили незаконний видобуток бурштину поблизу 59 кварталу Дубровицького лісництва. Так, у старателів вилучено 3 мотопомпи (кустарного та заводського виробництва), інше обладнання, призначене для видобування «сонячного» каміння, та автомобіль марки «Mitsubishi».

За даними фактами органи поліції розпочали досудове розслідування за ст. 198 (придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна) та 240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення).

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях здійснює Сарненська місцева прокуратура.

Фото з місця огляду події

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: міжнародний ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ