Про проект ЖК «Совські ставки»

Про проект ЖК «Совські ставки»

24.06.16 18:30 0 899

ЖК «Совські ставки»: представляє собою комплекс з величезного чотирьохсекційного 25-поверхового будинку. Чотири «свічки» стоятимуть на загальній стилобатній частині, в якій буде розташований паркінг на 509 машиномісць та нежитлові приміщення. Перші два поверхи житлових будинків також будуть віддані під нежитловий фонд. Загальна територія ЖК буде закрита від сторонніх і облагороджена - забудовник обіцяє побудувати тут дитячі та спортивні майданчики, місця відпочинку, організувати стильний ландшафтний дизайн.

Будинки планується будувати за монолітно-каркасною технологією з заповненням стінових прорізів газоблоками. Електрику, водопостачання і каналізацію планують підключити до міських мереж.

В принципі, на візуалізації комплекс виглядає досить непогано: стильні архітектурні рішення, цікавий фасад, наявність стилобатної частини, благоустрій навколишньої території.

У чотирьох житлових 25-поверхових секціях будинку розмістяться 920 квартир - по 8-11 квартир на поверсі. Розвозити мешканців по поверхах секцій будуть по 3 ліфти.

У кожній «свічці» будуть однокімнатні (30,5 - 43 м 2), двокімнатні (49 - 75 м 2), трикімнатні (98-100 м 2) квартири. Найменші «одинички» - це квартири-студії: в них кімната сполучена з кухнею. Серед цих квартир є досить непогані варіанти. Наприклад, мені сподобалася однокімнатна, площею 40 м 2 - в принципі, нічого особливого, але толково спланована, з відносно просторою кухнею та великим балконом.

Вартість квартир на даному етапі будівництва складає 6900-7200 грн за 1 м 2. Таким чином, інвестиція в квартиру площею 43 м 2 складе 310 тис. грн (близько $ 39 тис.). Крім того, зараз забудовник проводить акцію - найменші «одинички» продаються за ціною 6500 за квадрат. Виходить, що вартість майбутньої квартири становить близько 200 тис. Грн ($ 24 тис.). Також квартиру в ЖК «Совські Ставки» можна проінвестувати в розстрочку - всього з 10 % початковим внеском. Правда, в цьому випадку вартість квадратного метра складе 10 тис. грн.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ