Оперативно-профілактичний захід «Район» в Сатках

Оперативно-профілактичний захід «Район» в Сатках

25.06.16 18:45 0 751

Як повідомляє інформаційний портал Сатка ру: на території Саткінского району пройшов оперативно-профілактичний захід "Район". В ході проведення заходу співробітники поліції розкрили 4 злочини.

Перед початком операції начальник ОМВД Росії по Саткінськрму району Раіль Шафіков провів нараду. Він наголосив на важливості заходу і закликав співробітників Саткінської поліції сумлінно і відповідально підійти до службових обов'язків, так як від результату роботи цієї ночі буде багато в чому залежати спокій громадян у вечірній і нічний час.

Всього було створено 26 груп в складі яких поліцейські, представники Відділу Управління федеральної міграційної служби по Саткінському району, народної дружини, адміністрації, депутатського корпусу, приватних охоронних організацій міста.

Всього в проведенні операції брало участь 120 чоловік. На охорону громадського порядку виставлено 16 піших нарядів і 10 автопатрулів. Поліцейські патрулювали вулиці, перевіряли розважальні заклади, місця проживання осіб, які перебувають на профілактичних обліках.

В ході операції було розкрито 4 злочини, серед яких крадіжка, шахрайство, повторне водіння транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння та інші. Був затриманий громадянин, який перебуває в розшуку, знайдено безвісти зниклу.

Крім цього співробітниками карного розшуку був затриманий житель м. Бакал, підозрюваний у незаконному обігу наркотичних засобів. В ході обшуку у нього було вилучено згорток з порошкоподібною речовиною, вагою 0,4 грама.

Співробітники ОЕБ і ПК виявили факт реалізації алкогольної продукції без ліцензії в одному з магазинів району. Вилучено 9,5 літрів алкоголю на суму 1900 рублів.

Дільничні уповноважені вилучили у саткінця 1 одиницю вогнепальної зброї за порушення термінів перереєстрації.

Виявлено 55 адміністративних правопорушень, по лінії ДАІ - 8 правопорушень. Стягнуто штрафів на суму 13 000 рублів.

Під час проведення заходу поліцейські дактилоскопіювали і поставили на оперативний облік 38 осіб.

Наприкінці заходу начальник Саткінского ОМВД Р.М. Шафіков підвів підсумки: «Ми проводимо цю операцію з метою попередження і припинення правопорушень і злочинів, скоєних на вулицях і в громадських місцях, забезпечення безпеки і спокою громадян у вечірній і нічний час. Завдяки таким широкомасштабним заходам в районі покращиться оперативна обстановка, а особи, які здійснювали адміністративні правопорушення та злочини будуть виявлені і притягнуті до відповідальності».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як видалити дерево?
Наступна новина: Цікаві факти про футбол в ...

КОМЕНТАРІ