Що потрібно знати,щоб заробляти на ринку Форекс?

Що потрібно знати,щоб заробляти на ринку Форекс?

27.06.16 22:31 0 590

Щоб заробити на валютному ринку Форекс і будь-якому іншому ринку, потрібно знати всього-на-всього одну річ: коли купувати, а коли продавати. Однак на це питання ніхто вам однозначно не відповість. Освоївши основи ринку Форекс, Ви навчитеся своїх власних торгових тактик. Є, звичайно ж, і загальні правила складання торгових планів і торгових тактик, але Ваша власна торгова тактика - це основа саме Вашого успіху.

Існують сотні і тисячі різних методик, рекомендацій і торгових систем, створених тими, хто реально заробив на Форексі, але жодна з них не є універсальною, до того ж будь-яка пропонована система - це всього лише каркас, який можна модифікувати і змінювати на свій розсуд і відповідно до того, що відбувається на ринку, і те, наскільки добре це у вас вийде, і визначає, чи зможете ви заробити на ринку Форекс.

Багато брокерів, що працюють на Форексі, говорять про те, що переважна більшість трейдерів (до 90 %) кар'єру закінчують банкрутством, близько 5 % залишаються в так званому беззбитковому рівні, і лише 5 % трейдерів здатні до постійного заробляння грошей. Згідно з цією статистикою, торгувати на Форексі - це зовсім не легке завдання.

Але, погодьтеся, хіба легше освоїти будь-яку іншу професію? Візьміть, наприклад, письменників, музикантів, або людей, які працюють в будь-якій інший галузі, статистика буде виглядати приблизно так само, - невдахи існують скрізь.

Ось ті риси, якими успішні трейдери відрізняються від невдах:

  • Освіта. Вони відмінно знають свою роботу, оскільки ними окремо вивчений кожен нюанс торгівлі. Кращим трейдерам відомо, що висновок кожної угоди - це своєрідний урок. Тому вони обережно підходять до ринку, в іншому випадку ринок може їм показати, що вони не праві;
  • Особиста торгова система. У будь-якого успішного трейдера є своя власна, унікальна торгова система. Трейдер повинен бути досконалим і дисциплінованим, тому що він знає, що так і тільки так у нього є шанси на успіх.

Висновки

Дотримуючись вищезазначених рис - ви зможете досягнути успіху на ринку Форекс та поповнити ряди успішних трейдерів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Как грамотно составить ...

КОМЕНТАРІ