У Рівненській області із задимленої квартири рятувальники вивели 4 чоловіків

У Рівненській області із задимленої квартири рятувальники вивели 4 чоловіків

28.06.16 12:28 0 569
25 червня о 15:08 до чергової частини ГУ ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення, що мешканці 9-поверхівки в Рівному на вулиці Крушельницької, 73 виявили дим в одній із квартир. За вказаною адресою негайно виїхали рятувальники на пожежній автоцистерні та пожежній автодрабині, а також оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби з НС.

По прибуттю рятувальники встановили, що з вікон та вхідних дверей двокімнатної квартири на 6-му поверсі виходить дим. На стук у двері ніхто не реагував. Застосувавши аварійно-рятувальні пневмоінструменти, рятувальники оперативно відчинили вхідні двері оселі. За хвилину у майже вщент заповненій димом квартирі працівники ДСНС знайшли 4-х чоловіків: двоє спали на дивані в кімнаті, ще двоє лежали на підлозі в кухні. Джерелом задимлення стала підгоріла на газовій плиті їжа. Рятувальники терміново вивели людей на свіже повітря. Одночасно працівники Служби порятунку відключили газ та забезпечили провітрювання помешкання.

Медики «швидкої», оглянувши врятованих, не виявили у них серйозних ушкоджень та загрози для життя. Оговтавшись, всі четверо чоловіків, втекли з місця події.

Наразі всі обставини даної пригоди встановлюють правоохоронці. На виклик було задіяно 11 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через селеві потоки на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ