Команда Тернопільської міської ради здобула друге місце у турнірі з пейнтболу «Кубок Шухевича»

Команда Тернопільської міської ради здобула друге місце у турнірі з пейнтболу «Кубок Шухевича»

28.06.16 08:53 0 508
У Тернополі пройшов традиційний турнір з пейнтболу, присвячений дню народження головного командира УПА Романа Шухевича. Участю у турнірі взяли 8 команд з Тернополя та області, а також команда з Хмельницька. За словами організаторів турніру, символічним є те, що цьогоріч команду представили військовослужбовці 44-ї окремої артилерійської бригади. Турнір розпочався з хвилини мовчання за полеглими новітніми Героями - бійцями АТО та «Небесної сотні».

Команда міської ради на чолі з міським головою Сергієм Надалом взяла участь у турнірі та цьогоріч здобула друге місце. Кубок Шухевича отримала команда з Тернополя «Vільні люди».

Вітаючи організаторів та учасників турніру міський голова Тернополя Сергій Надал, зазначив: «Кубок Шухевича» для Тернополя – не просто спортивне змагання, це елемент патріотичного та військового виховання української молоді. Тернополяни та гості нашого міста віддають шану багаторічному командуючому Української повстанської армії, Герою Україні Роману Шухевичу. Багато минулорічних учасників турніру, захищає Незалежність України у складі добровольчих батальйонів та у лавах Збройних сил України на сході України. Дякую організаторам турніру за Вашу самовіддану працю! Я вірю, що дуже скоро на українській землі будуть «стріляти» лише під час таких турнірів, а в Україні запанує мир!».

Турнір організували пейнтбольний клуб «Легіонер» та організація Молодіжний націоналістичний конгрес. Фінансову підтримку надала Тернопільська міська рада.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ