Тернопіль: сергій Надал зустрівся з молоддю в рамках проекту вільний простір «Без краваток»

Тернопіль: сергій Надал зустрівся з молоддю в рамках проекту вільний простір «Без краваток»

28.06.16 14:14 0 572
Напередодні Дня молоді міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся з активістами молодіжних громадських організацій міста. Зустріч відбулася в рамках молодіжного проекту вільний простір «Без краваток». Молоді люди у неформальній атмосфері мали можливість обговорити з очільником Тернополя проблемні моменти молодіжної політики міста та запропонувати інноваційні проекти.

Як зауважив міський голова Сергій Надал, під час спілкування з молоддю у невимушеному форматі можна почути про ті проблеми, які існують у молодіжному середовищі.

«Цей проект є цікавим та потрібен місту. ми домовились з молодіжними активістами, що такі зустрічі стануть традиційними, - розповідає Сергій Надал. – Також, молодь звернулась з пропозицією створення у Тернополі молодіжного центру. Ми її підтримали та запропонували створити такий центр на базі кінотеатру «Довженка». Спільно з молоддю будемо втілювати цю ініціативу».До слова, проект вільний простір «Без краваток» започаткувала Молодіжна міська рада. В рамках цього проекту також відбулися зустрічі з керівниками профільних управлінь міста та області та депутатами.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 3-ри причини,чому шахи ...
Наступна новина: Десантники-призовники ...

КОМЕНТАРІ