Через селеві потоки на Закарпатті підтоплено понад 30 будинків – рятувальники

Через селеві потоки на Закарпатті підтоплено понад 30 будинків – рятувальники

28.06.16 11:43 0 550
У Державній службі з надзвичайних ситуацій України повідомили, що за минулу добу в результаті сходження селевих потоків на Закарпатті підтоплено понад 30 домогосподарств. Як йдеться в повідомленні відомства, підтоплення викликала сильна локальна злива. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Сформувався інтенсивний місцевий стік з потужними селевими потоками, який за рахунок захаращеності відходами лісу та побутового сміття спричинив підтоплення прибережних смуг та 33 домогосподарств», – зазначили в ДСНС.

До аварійно-відновлювальних робіт залучили понад півсотні людей і 15 одиниць техніки.

За даними рятувальників, в селі Луги Рахівського району Закарпатської області також частково пошкоджено опори двох мостів, але проїзд транспортних засобів не обмежувався. спеціальна комісія визначить стан і терміни відновлення мостів.

За даними Укргідрометцентру, на більшій частині території України найближчими днями збережеться переважно ясна і суха погода з середньою температурою повітря вдень 29-34°. На значній території країни, як попередили рятувальники, рівень пожежної небезпеки сягне максимальних позначок – 4-5 класу. І лише на заході країни буде хмарно, пройдуть дощі і грози.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулися ХІ міжнародні ...
Наступна новина: У Рівненській області із ...

КОМЕНТАРІ