Як стати успішним трейдером з імовірністю 99 %?

Як стати успішним трейдером з імовірністю 99 %?

28.06.16 13:46 0 718

Як стати успішним трейдером з такою високою ймовірністю? Сьогодні ми це дізнаємося завдяки порадам сайту tradernew.pro (більш детально читайте тут). Напевно, всі початківці читали історії успішних трейдерів, які зараз керують великими фондами. А хто-небудь замислювався, що відрізняє їх від усіх інших? Вони так само, як і будь-який трейдер-початківець бачать один і той же графік, абсолютно такий самий. Але хтось втрачає, а хтось заробляє гроші. У чому ж справа?

Як стати успішним трейдером з імовірністю 99%?

Весь секрет полягає в завзятості! Ось така банальна істина, яку змалку знає кожен. Саме завзятість відрізняє кожного успішного трейдера від того що все втрачає! Скільки довелося пройти цим людям, щоб домогтися свого? Довелося подолати дуже багато перешкод, навчитися торгувати, залучити гроші і не здаватися навіть у найскладніші моменти! Скільки разів розорялися і зливали рахунки прибуткові трейдери, перш ніж навчилися стабільно заробляти? Ніхто не знає цього і не бачить, але все це є! Якщо трейдер добре заробляє, то це лише і бачать навколишні, хоча й гадки не мають, як він до цього дійшов, яких зусиль, нервів і грошей йому це коштувало!

Наприклад, в книзі «Маги ринку», Джек Швагер бере інтерв'ю у трейдера, який втрачав гроші протягом 10 років! Уявляєте собі? 10 років жити в боргах, незрозуміло на які гроші, життям, яким би не хотілося жити! І ця людина не опустила руки, не кинула біржову торгівлю, і, не дивлячись на всі перешкоди, стала успішним трейдером! Звичайно, це видатний випадок, все-таки навчитися можна набагато швидше.

А як відбувається з більшістю новачків?

Ситуація прямо протилежна! Розповідей про те, як хтось втратив гроші і більше трейдингом не займається повно, вони ще й намагаються всіх переконати, що біржовою торгівлею взагалі заробляти неможливо. Чому ж вони не спробували ще раз, якщо не вийшло в перший? Це ж питання стосується всіх, хто сумнівається чи початківцям варто торгувати - не треба сумніватися, треба робити! Наберіться сил і не опускайте руки на половині дороги! Так, буває складно, але ніхто не обіцяв, що буде легко.

Стати успішним трейдером - це основна мета, до якої варто прагнути починаючому трейдеру

Завзятість, наполегливість і ще раз завзятість! Так терпіть і рухайтеся вперед, не помічаючи перешкод! Все це дрібниці, якщо ви досягнете своєї мети, будете згадувати ці труднощі з усмішкою.

У будь-якій справі досвід відіграє дуже важливу роль. Кожному трейдеру досвід необхідний, досвід реальної торгівлі, тільки так можна стати успішним трейдером. І хто знає, можливо, людина, яка кидає трейдинг, зовсім трохи недоотримала цього досвіду, щоб домогтися успіху! Можливо, ще раз втративши депозит, вона зрозуміла б, в чому справа, чи їй в голову прийшла б ідея прибутковою торгової системи! Така ймовірність існує завжди, але вона цю ймовірність сама вбиває, просто здаючись.

Запам'ятайте, якщо ви здаєтеся, ви не зможете перемогти. Нічого не падає в цьому житті з неба просто так, за те, що ви хороша людина. Треба працювати, треба домагатися свого, терпіти, вміти чекати і не здаватися! Тоді, подолавши найскладніші перешкоди, людина досягає результату.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Лучшие фильмы можно ...

КОМЕНТАРІ