Тернопілля: до Дня молоді провели турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича»

Тернопілля: до Дня молоді провели турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича»

29.06.16 11:06 0 590
Турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича» відбувся 25 червня у парку «Топільче». Традиційно захід проводять до Дня молоді.

Цього року змагалися представники молодіжних громадських організацій та військовослужбовці 44-ої окремої артилерійської бригади. Фарбою стрілялись громадські активісти, спортсмени, депутати міської ради, пересічні тернополяни. Привітав учасників голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Вже десятий рік поспіль ми проводимо турнір з пейнтболу, - зауважив очільник краю. – Дуже символічно, шо він відбувається саме у рамках відзначення Дня молоді. Крім того, захід присвячений дню народження головного командира УПА Романа Шухевича. А він – приклад патріотизму для кожної молодої людини. Тут багато учасників минулих турнірів, а це свідчить про популярність даного заходу. Я дякую всім організаторам і учасникам. Нехай змагання принесуть усім тільки позитивні емоції!».

За правилами гри в одній команді бере участь п'ятеро людей. Ціль битви – прапор суперника, який слід захопити і віднести на свою базу, або пострілами з пейнтбольної зброї «вбити» усіх учасників чужої команди. Перемогу здобула команда «Вільні люди».

Організували змагання відділ сім'ї та молоді облдержадміністрації спільно з ТОО «Молодіжний націоналістичний конгрес».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Компьютерная игра Хэппи ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ