Що таке стабілізатори напруги і для чого вони потрібні?

Що таке стабілізатори напруги і для чого вони потрібні?

29.06.16 18:36 0 662

Людина не може жити без світла, тепла і їжі, які в наш час високих технологій забезпечують йому всілякі електроприлади. Для їх захисту від (перегоряння) і для надійної роботи необхідно, щоб в мережі була напруга 220 вольт, тому що її різкі скачки призводять до погіршення роботи електотехнікі і навіть до її поломки.

Для того щоб таких сумних ситуацій не було, рекомендують встановлювати ЕЛЕКТРОННІ стабілізатори напруги. До речі, придбати їх можна в інтернет-магазині: http://energystore.com.ua/25-stabilizatory.

Для чого ж вони потрібні?

Для того, по суті, щоб не доводилося витрачати величезні суми на ремонт дорогої побутової та цифрової техніки, адже встановивши електронний стабілізатор напруги, до якого будуть підключені всі споживачі електричного струму, ви витратите набагато менше, ніж на ремонт або заміну згорілої побутової техніки.

Ще одна перевага стабілізаторів напруги в тому, що вони працюють автоматично, без людського втручання, тобто ви підключаєте стабілізатор напруги, і він абсолютно автономно підтримує напруга у вашій електромережі.

Стабілізатори напруги розраховані на тривале використання в цілодобовому режимі, для їх роботи не потрібно багато енергії, що робить їх дуже економічними, їх ККД становить 97 %. До того ж стабільне напруга живлення електронагрівальних приладів і освітлення дозволяє економити електроенергію.

Стабілізатори напруги можуть бути однофазними або трифазними. Слід зазначити, що трифазні стабілізатори складаються з трьох однофазних, це дозволяє при відключенні електрики на одній з фаз зберегти електропостачання на інших фазах, в тому числі і електронні стабілізатори напруги, відрізняються високою надійністю і ступенем захисту, як наслідок більш високою ціною на відміну від електромеханічних дешевих і нетривких.

Параметри необхідні для підбору стабілізатора напруги

Для установки тільки на певну електричну техніку:

  • потужність споживана виробом;
  • максимальний пусковий струм при включенні;
  • максимальне і мінімальне відхилення напруги.

Для установки на весь будинок:

  • Потужність виділена на будинок;
  • Ток автомата ввідного;
  • Максимальне і мінімальне відхилення напруги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Модный красный цвет в ...

КОМЕНТАРІ