В Луцьку відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради

В Луцьку відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради

30.06.16 10:16 0 552
Участь взяли члени обох комісій — Павло Данильчук, Микола Дендіберін, Олександр Кравченко, Григорій Пустовіт, Борис Смаль, Тарас Шляхтич, Сергій Балицький, Петро Бойко, Віктор Ящук. На комісії також були присутні директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк, депутат міськради Євген Ткачук, директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова. Головував — депутат міської ради Андрій Козюра.

Основним питанням, внесеним на розгляд членів комісії, було надання дозволу на отримання овердрафтового кредиту Луцькому підприємству електротранспорту в сумі 998,5 тис.грн. За словами директора підприємства Ігоря Грицюка, ці кошти будуть спрямовані на погашення заборгованості за електроенергію, а також на поповнення обігових коштів ЛПЕ. Погашення кредиту можливе за рахунок доходів підприємства, а також за рахунок коштів, отриманих від продажу частини рухомого складу.

Тож за основу був прийнятий проект рішення надати дозвіл на отримання овердрафтового кредиту з доповненням від Григорія Пустовіта, згідно з яким керівництво ЛПЕ зобов'язується надати звіт про використання отриманих коштів перед постійною комісією з питань планування, соціально — економічного розвитку, бюджету та фінансів до 31 січня 2017 року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: ...

КОМЕНТАРІ