Черговий успіх луцьких ветеранів на міжнародному турнірі з футболу в Польщі

Черговий успіх луцьких ветеранів на міжнародному турнірі з футболу в Польщі

30.06.16 08:51 0 554
25 червня команда «НІКО – Ветеран Лучеськ» брала участь у XV міжнародному турнірі з футболу серед ветеранів на Кубок голови сільської ґміни Хелм Віслава Кошуба.

У змаганнях, які проходили на чудовому трав'яному газоні стадіону селища Ружалув, брало участь сім команд з України і Республіки Польща.

Згідно жереба лучани потрапили до групи Б, в якій їх суперниками були польські команди ґміни Хелм-ІІ і «Вісла» (Пулави).

У першій грі проти другої команди господарів луцькі ветерани зіграли зібрано і здобули перемогу з рахунком 2:1. У лучан двічі відзначився Сергій Піддубний.

Другу гру з командою «Вісла», окрилені попередньою перемогою, лучани провели ще активніше і знову, завдяки дублю Сергія Піддубного, перемогли з сухим рахунком 2:0.

Таким чином, здобувши дві перемоги, луцькі ветерани пробилися у півфінал змагань, де зустрілися з командою з міста Бяла Подляска, яка у групі А зайняла друге місце. Гра була щедрою на голи і закінчилася впевненою перемогою наших ветеранів з рахунком 5:2. Авторами голів у лучан стали: Сергій Піддубний (двічі), Василь Кохановський, Петро Матвійчик і Володимир Собець.

А у фіналі луцький «НІКО-Ветеран» зустрічався з першою командою господарів ґміни Хелм-І. Гра розпочалася без розвідки. Обидві команди грали лише на перемогу. Небезпечні ситуації раз пораз виникали біля обох воріт. Проте в окремих випадках надійно грали голкіпери, а в деяких моментах бракувало точності гравцям при взятті воріт.

Холодним душем для нашої команди став перший пропущений м'яч у свої ворота під закінчення першого тайму. На щастя він був останнім в цьому матчі для нашої команди. У другому таймі луцькі ветерани заграли ще активніше і поступово відібрали ініціативу у господарів. Створивши серію гольових моментів лучани Сергій Піддубний і Петро Матвійчук забивають по голу і здобувають перемогу для нашої команди у грі і в цьогорічному турнірі.

У другому фіналі за третє місце команда з Бялої Подляски з мінімальним рахунком 3:2 перемогла команду ґміни Хелм-ІІ.

На урочистому закритті міжнародного турніру капітан команди Василь Кохановський отримав диплом та кубок переможця від організаторів. Також приз «кращого бомбардира» турніру було вручено гравцю луцької команди Сергію Піддубному, в активі якого 7 забитих м'ячів.

По завершенню турніру всі учасники мали змогу переглянути гру 1/8 фіналу Чемпіонату Європи 2016 між збірними командами Швейцарії та Польщі. Гравці та члени делегації висловлюють слова вдячності Олександру Нікітіну та федерації футболу міста Луцька, які сприяли участі команди в міжнародному турнірі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Закарпатців відзначили ...

КОМЕНТАРІ