Рівненщина: відбувся навчально-методичний семінар «Основні засади організації роботи і управління в органах прокуратури в умовах законодавчих змін та реформування»

Рівненщина: відбувся навчально-методичний семінар «Основні засади організації роботи і управління в органах прокуратури в умовах законодавчих змін та реформування»

30.06.16 10:47 0 546
У прокуратурі Рівненської області 24 червня 2016 року проведено навчально-методичний семінар «Основні засади організації роботи і управління в органах прокуратури в умовах законодавчих змін та реформування».

У заході взяли участь працівники апарату прокуратури області, а також із застосуванням режиму відеоконференції – керівники, перші заступники і заступники керівників місцевих прокуратур, начальники відділів місцевих прокуратур.

Захід відкрив прокурор Рівненської області Анатолій Ковальчук, який відзначив важливу роль організаційних та управлінських чинників у забезпеченні ефективної діяльності прокуратури на сучасному етапі, підвищенні рівня діяльності органів прокуратури в умовах законодавчих змін.

Учасники семінару обговорили, зокрема, питання нормативного врегулювання організації роботи і управління в органах прокуратури, окремі аспекти адміністративних повноважень керівництва органів прокуратури згідно із положеннями Закону України «Про прокуратуру» та шляхи їх реалізації; основні принципи розподілу обов'язків між працівниками; роботи з правового забезпечення в органах прокуратури.

Значну увагу було приділено обговоренню проблемних питань, які можуть виникати під час планування та організації виїздів працівників регіональної прокуратури до місцевих прокуратур.

Під час семінару учасники, зокрема керівники місцевих прокуратур, обмінялися досвідом роботи.

Завдяки проведеному заходу присутні мали можливість підвищити рівень кваліфікації та удосконалити підходи до роботи на зазначеному напрямі.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: ...
Наступна новина: У Чернівцях проведуть ...

КОМЕНТАРІ